Karta som med röd fyrkant ramar in Bollebygd, Hindåsvägen, Göteborg, Sturegatan, Sveaplan, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Christer Fuxborg.

Bollebygd, Hindåsvägen, Göteborg, Sturegatan, Sveaplan, Västra Götaland, Västra Götalands län

22.29 Bollebygd, trafikolycka på Hindåsvägen.

En EPA-traktor kör av vägen och kör in i en husvägg varför ambulans samt polis larmas fram till platsen. Både förare samt passagerare åker med ambulansen då man klagar över nacksmärtor. Fordonet saknar registreringsskyltar samt att föraren saknar körkort. Bilen tas i beslag för en fordonsteknisk undersökning.

 

22.39 Göteborg, skadegörelse på Sturegatan.

En man grips av polisen då han slagit ut en ruta till en parkerad bil av oförklarlig anledning. Mannen saknar hemvist i landet och saknar fullgod legitimation varför han senare blir anhållen av en åklagare.

 

03.27 Göteborg, skadegörelse på Sveaplan.

Vittne ser hur två personer roar sig med att hoppa sönder cyklar på platsen varför polis larmas dit. När de två personerna ser att polisen kommer så springer man från platsen. Patrullen kan gripa en av personerna som gjort sig skyldig till skadegörelsen.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra