Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Döbelnsgatan, Bollebygd, Töllsjö, Göteborg, Siriusgatan, Kungälvs Sjukhus, Skövde, Väring, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesman är Peter Adlersson.

Borås, Döbelnsgatan, Bollebygd, Töllsjö, Göteborg, Siriusgatan, Kungälvs Sjukhus, Skövde, Väring, Västra Götaland, Västra Götalands län

00.08 Borås, rattfylleri

På Döbelnsgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som misstänks vara påverkad av både alkohol och droger. Han tas med för provtagning.

01.49 Bollebygd, brand

Från Töllsjö inkommer larm om brand i ett uthus. Uthuset står bara 10 meter från boningshuset. Innan räddningstjänsten kommer fram har villaägaren samt en granne lyckats släcka branden. Inga personskador och inga misstankar om brott.

02.29 Göteborg, bilbrand

Räddningstjänsten larmas till Siriusgatan där tre bilar brinner. Branden har troligen börjat i en av bilarna och sedan spridit sig till de övriga. Oklart hur branden startat men en anmälan skrivs.

02.30 Göteborg, trafikolycka

På E6 vid Backa har två bilar kolliderat. Bilarna ligger på sidan och måste bärgas. Båda förarna, en man och en kvinna är förda till Kungälvs sjukhus. Mannen är allvarligt skadad och kvinnan klagade på bröstsmärtor.  

05.43 Skövde, trafikolycka

På länsväg 200 i Väring har en bilist kört in i ett träd. Föraren, en man i 20-årsåldern, körs med allvarliga skador till sjukhuset i Skövde. 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra