Karta som med röd fyrkant ramar in Lerum, Norsesund, Uddevalla, Göteborg, Fjällbo Park, Lilla Edet, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En ovanligt lugn natt i länet enligt RLC. inga större händelser. Nedan följer ett urval ur polisens arbetsuppgifter under kvällen/natten. Presstalesperson under lördagen är Ulla Brehm.

Lerum, Norsesund, Uddevalla, Göteborg, Fjällbo Park, Lilla Edet, Västra Götaland, Västra Götalands län

00.29 Lerum, misshandel
Personal ringer efter polis, en misshandel har skett på ett tåg som nu inväntar polispatrull på hållplats Norsesund. En person har fått slag i ansiktet av en man i 20-årsåldern, mannen är kvar. Mannen omhändertas för fylleri innan förhör kan hållas med honom, en anmälan om misshandel skrivs. Inga uppgifter om personskador finns.

01.32 Uddevalla, våld mot tjänsteman
En kvinna avvisas av ordningsvakt från Mårtens Krog, i samband med detta slår kvinnan ordningsvakten. Kvinnan som är i 25-årsåldern är nu misstänkt för våld mot tjänsteman, hon omhändertas för tillnyktring.  

Kl 02.22 Göteborg, försök till personrån
En man uppger att han blvit attackerad av fyra maskerade män utanför en fastighet vid Fjällbo park. Mannen uppger vidare att han blivit slagen och att männen försökt ta ifrån honom klocka och halsband utan att lyckas. Inga vapen har varit synliga. Offret lyckas ta sig in i fastigheten och undkommer på detta sätt. De fyra gärningsmännen springer från platsen i riktning mot Fjällboskolan. Offret/mannen får lindriga skador och behöver inte uppsöka sjukhus.  
Händelsen inträffade ca femton minuter före det att polis tillkallas. Polisen upprättar anmälan men ingen har ännu gripits.

04.36 Uddevalla, trafikbrott
En medtrafikant ringer om en bil han ligger bakom, bilen kör vingligt på E6 i riktning mot Göteborg. Bilen kör av vid Lilla Edet där polis möter upp. Föraren blåser negativt men rapporteras för vårdslöshet i trafik.  

  

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra