Karta som med röd fyrkant ramar in Hisingen, Vintervädersgatan, Partille, Paralellvägen, Göteborg, Asperögatan, Högsbo, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt med normal verksamhet.

Hisingen, Vintervädersgatan, Partille, Paralellvägen, Göteborg, Asperögatan, Högsbo, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.11 Hisingen, bilbrand
Vid Vintervädersgatan är det två parkerade bilar som börjar brinna. I samband med att branden började var två ungdomar synliga på platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

02.34 Partille, moprdförsök
Polis larmas till Paralellvägen med anledning av att en kvinna blivit knivhuggen i en lägenhet av en annan kvinna. På plats anträffas en kvinna i 50-årsåldern som blivit knivhuggen ett flertal gånger av en kvinna i 30-årsåldern. Den knivhuggna kvinnan körs till sjukhus utan livshoitande skador. Den misstänkta kvinnan grips och ytterliggare tre personer i lägenheten tas med och förhörs som vittnen. De tre sistnämnda släpps efter förhör.

03.49 Göteborg, inbrott i bil
Polis larmas till Asperögatan med anledning av att några personer går runt och snokar bland parkerade bilar. På plats anträffas en misstänkt narkotikapåverkad kvinna som grips misstänkt för inbrott i bil och misstänkt narkotikabrott. En parkerad bil på platsen har brytmärken och det är åverkan på tändningslåset.

04.43 Göteborg, försök till inbrott
Polis larmas till Banmkogatan med anledning av att någon krossat två rutor till Högsbo kyrka och försökt ta sig in utan att lyckas. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra