Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kungsportsavenyn, Götaplatsen, Torpagatan, Munkebäck, Lerum, Kobbarnas Väg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Göteborg, Kungsportsavenyn, Götaplatsen, Torpagatan, Munkebäck, Lerum, Kobbarnas Väg, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.56 Göteborg, grov vårdslöshet i trafik
Vid Kungsportsavenyn är det en bil med flera personer i som kör mot färdriktningen i spårvagnsspåren upp mot Götaplatsen i mycket hög fart. En polispatrull påbörjar ett förföljande som så småningom slutar vid Torpagatan i Munkebäck, där föraren i bilen försöker preja polisbilen men kör själv av vägen. I bilen färdas tre personer som körs till sjukhus för vård. Under förföljandet är det fyra polisbilar som skadas i samband med att den misstänkte föraren kör på polisbilarna.
Personerna i bilen är misstänkta för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri och grov olovlig körning.

03.35 Lerum, singelolycka
Vid Stenkullenvägen är det en kille som kör av vägen, men klarar sig utan fysiska skador. Han saknar dock körkort och det misstänks att han är alkoholpåverkad. Han får följa med för provtagning. 

06.25 Göteborg, personrån
Vid Kobbarnas Väg är det en man som blir misshandlad och frånstulen kontanter av två okända personer. De kom till platsen i en svart bil och hoppade ur bilen och attackerade målsägaren. Han fick mottaga ett tio-tal slag mot huvudet samtidigt som de tog kontanter, cirka 2000 kronor. De försvann sedan från platsen i den svarta bilen.   

Mest läst av andra