Karta som med röd fyrkant ramar in Tidaholm, Fredsgatan, Borås, Sandgärdesgatan, Åmål, Vänersborgsvägen, Skövde, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Tidaholm, Fredsgatan, Borås, Sandgärdesgatan, Åmål, Vänersborgsvägen, Skövde, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.12 Tidaholm, misshandel
Samtal kommer in om två ungdomsgäng som bråkar på Fredsgatan, polis åker till platsen. Ungdomarna har sprungit därifrån, en skadad man som blöder i ansiktet är kvar, han körs av polis till KSS. En anmälan om misshandel skrivs, ingen gripen i nuläget.   

01.54 Borås, våld mot tjänsteman
Utanför en pub på Sandgärdesgatan blir en ordningsvakt sparkad av en berusad man i 35-årsåldern. Mannen omhändertas för fylleri och en anmälan skrivs.

03.05 Åmål, rattfylleri
På Vänersborgsvägen ser en person en bil med två unga män i, båda ser berusade ut. Polis kommer till platsen men bilen kör iväg och försvinner ur sikte, något förföljande inleds inte. Bilen hittas och har då kört in i en bergvägg, i bilen sitter de två männen skadade. Båda körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. En anmälan skrivs.

04.02 Skövde, rån övrigt
På Fredsgatan blir en man rånad på sin klocka av fyra okända män i 20-årsåldern, mannen är sparkad och slagen.  Efter spaning kan de fyra gripas och köras till polisstation där förhör ska hållas.

Mest läst av andra