Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Korsberga, Munkedal, Håby, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

Göteborg, Korsberga, Munkedal, Håby, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.00 Göteborg, mord/dråp
I en bostad i Göteborg har en kvinna hittats avliden. Då det är oklara omständigheter kring dödsfallet har polisen inlett en förundersökning om mord alternativt dråp. Polisens tekniker samt rättsläkare har varit på platsen och gjort sina undersökningar. En man som befann sig i bostaden har gripits. I nuläget kan ingen ytterligare information lämnas då anhöriga inte är underrättade.

00.53 Hjo, trafikolycka
I Korsberga har en polisbil kört av vägen. Två poliser fördes chockade till sjukhus med rygg och nacksmärtor. Efter undersökningen kunde de lämna sjukhuset. Bilen bärgad.

01.47 Munkedal, drograttfylleri
I Håby stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 20-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Hon tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.