Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Varbergsvägen, Uddevalla, Skredsvik, Skövde, Göteborg, Alingsås, Kvillebäcken, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Borås, Varbergsvägen, Uddevalla, Skredsvik, Skövde, Göteborg, Alingsås, Kvillebäcken, Västra Götalands län

04:03 Borås, brand
Vi får larm via SOS om att en bil brinner vid Varbergsvägen. Bilen står parkerad i närheten av ett järnvägsspår. Räddningstjänst och polis åker till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Inga uppgifter om personskador.

02:51 Uddevalla, brand
Vi får larm via SOS om en brand i en bostad på Furuhallsvägen i Skredsvik. Enligt uppgift är det en elmoped som börjat brinna. Branden har sedan spridit sig till huset. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

01:30 Skövde, stöld genom inbrott
Vi får in ett larm om att en person krossar en ruta till en firma. Personen har sedan setts springa från platsen. Polis kommer till fram. Ingen misstänkt kvar. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Inga uppgifter om vad som har blivit stulet.

00:32 Göteborg, rån
Ett flertal gärningspersoner ger sig på en man vid Bergsjöbadet. De tar hans telefon och springer från platsen. En patrull kommer till platsen. De kör mannen till sjukhus för kontroll. En anmälan om rån är upprättad. Inga misstänkta eller gripna.

00:12 Alingsås, rattfylleri
Vi får in ett larm om att en förare av en personbil kör vingligt på länsväg 190. Föraren ska bland annat varit nära att köra av vägen. Polis påträffar bilen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

22:32 Göteborg, våld mot tjänsteman
I samband med att polis genomsöker ett källarutrymme i Kvillebäcken, så möter de en man. Han blir aggressiv och går till attack mot poliserna med en skivstång. En av poliserna blir träffad på armen. Mannen grips misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott och brott mot dopinglagen.

Polisområde Fyrbodal, misshandel i relation
En anhörig larmar om att en man misshandlar sin sambo. Mannen har bland annat dragit sambon i håret och tagit stryptag. Polis kommer till den aktuella adressen. I bostaden finns också barn, som sett misshandeln. Mannen grips misstänkt för misshandel samt barnfridsbrott. Inga uppgifter om ambulansbehov.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...