Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Röde Orm, Partille, Borås, Varbergsvägen, Karlsborg, Norra Vägen, Tvetgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

Göteborg, Röde Orm, Partille, Borås, Varbergsvägen, Karlsborg, Norra Vägen, Tvetgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.08 Göteborg, trafikolycka
En personbil kör mot färdriktningen på Röde Orm från Partille in mot stan. Bilen kolliderar med en buss. Ambulans kör föraren till bilen till sjukhus, oklart skadeläge. I övrigt finns inga skador uppgivna. En anmälan skrivs.

00.51 Borås, försök till stöld av fortskaffningsmedel
Vittne ser fyra personer ta sig in i en parkerad personbil på en parkering på Varbergsvägen. De fyra lämnar bilen utan att få igång den. Polispatrull kan kontrollera fyra personer som befinner sig i anslutning till parkeringen. En teknisk undersökning av bilen som är tjuvkopplad görs. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

00.59 Mark, stöld genom inbrott
Larm kommer in från en livsmedelsaffär på Förläggarevägen. På plats kan ett inbrott konstateras, okänd person har krossat en ruta och tagit sig in i butiken. Bland annat har tobak stulits. Övervakningskamera finns på platsen. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

03.09 Karlsborg, stöld genom inbrott
På Q8 Norra Vägen har en ruta krossats och okänd gärningsman har tagit sig in i lokalen. I nuläget oklart vad som stulits. På plats kan polis bland annat säkra skospår, en anmälan skrivs men ingen är gripen.

04.19 Göteborg, brand
Tre personbilar brinner på en parkering på Tvetgatan, räddningstjänsten till platsen. Två av bilarna är helt utbrända. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra