Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Danska Vägen, Partille, Hjällbovägen, Munkedal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Anna Göransson.

Göteborg, Danska Vägen, Partille, Hjällbovägen, Munkedal, Västra Götalands län

19:34, rån, Göteborg
Vi får larm om att ett antal gärningspersoner har rånat några ungdomar vid Danska vägen. En av ungdomarna ska i samband med rånet blivit slagen i ansiktet. Inget behov av ambulans. Ungdomarna har enligt uppgift blivit rånade på jackor, väskor samt mobiltelefoner. Ingen gärningsperson gripen i nuläget. En anmälan om rån är upprättad.

19:56, brand, Partille
Vi får larm om en man som eldar i terrängen. Anmälaren försöker släcka elden, men mannen fortsätter elda. Han verkar enligt uppgift påverkad och uppträder hotfullt. Räddningstjänst och polis åker till platsen. En patrull omhändertar mannen för berusning och upprättar en anmälan om allmänfarlig ödeläggelse. Räddningstjänsten släcker elden.

23:35, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Hjällbovägen. Föraren saknar körkort. Patrullen skriver en anmälan om olovlig körning. Föraren misstänks även för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Han medtas för kontroll.

00:53, misshandel, Munkedal
En anmälare ringer och uppger att en man befinner sig på deras tomt när de kommer hem. Utanför hemmet står värdesaker packat i påsar.  Mannen ska i samband med detta försökt lämna och backar då på anmälarens bil samt sambon. Inga uppgifter om skador. Därefter försöker han köra från platsen, men kör in i några träd och fastnar. Polis åker till platsen och griper mannen misstänkt för inbrottsstöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel samt misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra