Drabbat av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Annons

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson heter Christer Fuxborg och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

Göteborg, Decembergatan, Partille, Kvastekullavägen, Borås, Guldbrandsgatan, Skövde, Köpmannagatan, Målsryd, Slätthult, Sahlgrenska, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.51 Göteborg, försök till mord alt. dråp.
Ett vittne hör av sig till polisen då han påträffat en man knivskuren på Decembergatan. Polis till platsen som får information att man hört hur personer bråkat i området. Man påträffar även en annan man som också han har skador efter någon form av vasst föremål. Båda männen körs till sjukhus för att se över sina skador och kommer att höras senare i ärendet om vem som har gjort vad. En av personerna är gripen då det framkommit uppgifter i efterhand att han har varit den som varit orsaken till det uppkomna bråket.

23.11 Partille, trafikolycka.
Inkommer uppgifter om att en moped har kört vält på Kvastekullavägen varför ambulans samt polis larmas till platsen. Det har färdats två personer på mopeden och båda körs med ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter från platsen skall någon av dem varit avsvimmad men det skall inte vara några livshotande skador.

23.31 Borås, inbrott på en vind.
Polis tillkallas till Guldbrandsgatan då någon kvinna brutit sig in på en vind på adressen. Kvinnan grips och förs till polisstationen för vidare förhör. Hon visar även tecken på drogpåverkan varför en provtagning kommer att ske. Finns inga uppgifter om att hon hunnit stjäla något på vinden.

01.57 Skövde, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar en person på Köpmannagatan och denne visar tecken på drogpåverkan. Mannen får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

04.53 Borås, trafikolycka.
En personbil har gått av vägen varför ambulans, räddningstjänst samt polis larmas till platsen som skall vara mellan Målsryd samt Slätthult. En person förs iväg med ambulanshelikopter till Sahlgrenska med allvarliga skador. Bilen tas i beslag och patrullen har tagit uppgifter för en anmälan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst

Annons