Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Göteborg, Delsjömotet, Borås, Dalbogatan, Västra Nygatan, Karlsborg, Fjällnejlikan, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.49 Göteborg, brand
En förbipasserande ser hur en personbil brinner på en parkering vid Delsjömotet. Branden släcks och en anmälan om skadegörelse genom brand skrivs, ingen gripen i nuläget.

01.29 Borås, brand
Samtal kommer in om två bilar som brinner på Dalbogatan/Västra Nygatan. Bilarna släcks, två bilar har brunnit och en är rökskadad. En anmälan skrivs om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget.

02.36 Göteborg, brand
På Askimpilegårdsväg skall två personbila brinna, två personer har setts springa mot Askimstorget. Branden släcks. Spaning i området, polis med hund kan ta en flaska med brännbar vätska som tas io beslag. En anmälan om brand genom skadegörelse. Ingen gripen i nuläget.  

04.07 Karlsborg, försök till mord
En man skall ha knivskurits i en bostad med flera personer på plats, gärningsmannen finns inte kvar. Mannen körs med ambulans till KSS, oklart skadeläge. Flera vittnesförhör hålls och brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. En man i 50-årsåldern kan gripas misstänkt för försök till mord. Mannen blev av åklagare anhållen kl 07.40

04.25 Göteborg, brand
Larm kommer in om brand i flera trappuppgångar på Fjällnejlikan, räddningstjänst på väg. Inge personskador uppges. Flera förhör hålls på platsen och en man söks i området. Efter cirka en timme kan polis hämta in en man i 35-årsåldern misstänkt för grov mordbrand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra