Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Teatergatan, Gullspång, Hova, Skövde, Partille, Trollhättan, Härryda, Hällingsjövägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Göteborg, Teatergatan, Gullspång, Hova, Skövde, Partille, Trollhättan, Härryda, Hällingsjövägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.22 Göteborg, personrån.
En kvinna blir rånad av två för henne okända killar som ryckte ifrån henne sin handväska i Vasaparken. De sprang sedan mot Vasagrillen och försvann. Hon bedömer dem att vara ca 15 – 18 år med var sina sportjackor med huvorna uppdragna. De pratade engelska med lite brytning. Hon blev av med en mobiltelefon, plånbok m.m.Patruller sökte av närområdet men hittade inte på någon som de skulle kunna binda till händelsen.

23.35 Gullspång, trafikolycka med personskada.
En personbil kör av E20 i höjd med Hova varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Visar sig att det är två personer i bilen varav passageraren är mycket allvarligt skadad. Denne körs med ambulans mot Skövde för vård, oklar status. Föraren av bilen körs även han till sjukhus i Skövde för vård, inte livshotande skador. Bilen tas i beslag för en trafikteknisk undersökning. Visar sig även att föraren saknar körkort varför han blir rapporterad för detta samt vårdslöshet i trafik.

01.01 Partille, narkotikabrott m.m.
En bil kontrolleras och där hittar patrullen misstänkt stöldgods samt misstänkt narkotika. Allt tas i beslag för analys samt spårning av godset. Mannen grips och får följa med till stationen för vidare utredning.

01.16 Trollhättan, drograttfylleri m.m.
En bil kontrolleras och där visar det sig att föraren saknar körkort, visar tecken på drogpåverkan samt att man hittar en kniv i samband med kontrollen. Personen får följa med för provtagning samt kommer att höras angående en butiksstöld som hon är efterlyst för.

01.46 Härryda, inbrottsstöld.
Larmet går till Circle K på Hällingsjövägen samt att man kan se från övervakningskameran att det är obehöriga människor inne i butiken. Polis larmas till platsen men då har tjuvarna redan hunnit lämna. Man har lyckats såga upp tobaksskåpet och kommit över mycket tobak. Finns uppgifter om att det var tre personer som gemensamt bröt upp en dörr på baksidan och sedan kommit över tobak. De lämnade platsen i en mörk bil, troligen en Volvo i riktning mot riksväg 40. Ingen gripen och man gör en platsundersökning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...