Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Polisen får flera samtal om misstänkt skottlossning på en adress i Strömmensberg.

Göteborg, Västra Götalands län

En person har påträffats skadad på platsen. Denne omhändertas av ambulanspersonal. Oklart skadeläge. Polisen är på plats med en större resurs för att säkra brottsplatsen och arbeta med informationshämtning. Samtidigt pågår en intensiv sökinsats efter gärningspersonen/gärningspersonerna. Avspärrningar upprättas vid brottsplatsen.

Uppdatering klockan 20:17
Målsägande, en man, har förts skottskadad till sjukhus med ambulans. Oklart skadeläge. Polis arbetar vidare på brottsplatsen med vittnesförhör och spårsäkring. Ingen misstänkt gripen i nuläget. Den som har gjort observationer i anslutning till skjutningen, vid brottsplatsen eller i närområdet, ombeds att kontakta polisen på nummer 11414. Säg "tips" när du kommer till talsvar. 

Uppdatering 23.00

Målsägande som är f. -00 är avliden och anhöriga är underrättade. Brottsrubriceringen är nu mord samt grovt vapenbrott. Fortsatta utredningsåtgärder i ärendet pågår.

Händelsekarta

Laddar karta...