Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Brunnsparken, Vänersborg, Uddevalla, Lövskogsgatan, Allégatan, Majorna, Ärlegatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Tommy Nyman.

Göteborg, Brunnsparken, Vänersborg, Uddevalla, Lövskogsgatan, Allégatan, Majorna, Ärlegatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.43 Göteborg, narkotikabrott.
En person ses köpa misstänkt narkotika i området kring Brunnsparken varför polis larmas till platsen. Efter lite spaningsarbete kan man lokalisera personen och man påträffar misstänkt narkotika på honom. Man tar detta i beslag för analys och en anmälan skrivs.

22.51 Vänersborg, stöld genom inbrott.
Ett vittne ser hur flera personer rör sig inne på Sörgårdens Fritidsgård. Polis till plats som kan konstatera att en dörr till fritidsgården står öppen. Man söker igenom byggnaden men ingen person påträffas. I skrivande stund lite oklart vad som stulits, en anmälan skrivs.

00.14 Uddevalla, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Lövskogsgatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och man skriver en anmälan. Ägaren till bilen är på plats och denne körs hem av patrullen, oklart hur branden börjat.

01.06 Vänersborg, misshandel samt olaga intrång.
Polis kallas till platsen då det pågår någon form av bråk i en lägenhet på Allégatan. Visar sig att en kvinna har tagit sig in i lägenheten olovligen och där misshandlat en person. Kvinnan grips och får följa med till stationen för vidare utredning. Hon visar även tecken på drogpåverkan varför en provtagning kommer att ske. Oklart i skrivande stund vad den bakomliggande orsaken är, ingen behövde uppsöka sjukhus.

01.12 Göteborg, drograttfylleri m.m.
En patrull försöker stanna och kontrollera en bil i Majorna men den vill inte stanna. Blir ett kortare förföljande och till slut får man stopp på bilen på Ärlegatan. Föraren grips och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Han kan även misstänkas för vårdslöshet i trafik samt narkotikabrott genom innehav av misstänkt narkotika. Bilen tas i beslag då föraren har varit rapporterad för liknande händelse bak i tiden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra