Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Drottningtorget, Beväringsgatan, Härryda, Ulricehamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Göteborg, Drottningtorget, Beväringsgatan, Härryda, Ulricehamn, Västra Götalands län

23.39 Sotenäs, grov olovlig körning m.m.
En patrull stannar och kontrollerar en bil och där visar det sig att föraren saknar körkort. Man hittar även en kniv i samband med kontrollen varför denna tas i beslag och en anmälan om brott mot knivlagen skrivs.

00.18 Göteborg, klotter.
En spårvagnsförare rapporterar in att man har tre stycken ombord som gjort sig skyldiga till klotter. Samtliga tre grips vid Drottningtorget och polis kan konstatera att man klottrat på hållplatsen vid Beväringsgatan.

01.02 Härryda, skadegörelse genom brand.
En byggnad på skolgården på Djupedalsskolan brinner varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Byggnaden brinner ner och polis tar uppgifter för en anmälan, oklart hur branden startat.

03.08 Ulricehamn, misshandel.
Ett vittne hör hur det bråkas i en bostad varför man ringer störningsjouren. Väktare kommer till platsen och får då uppgifter att en man har misshandlat sin före detta men nu lämnat i en bil. Polis larmas till platsen och kan efter lite spaning hitta mannen som sitter i sin bil en bit från bostaden. Han grips och får följa med till stationen för vidare utredning. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra