Karta som med röd fyrkant ramar in Stenungsund, Industrivägen, Göteborg, Ankargatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Stenungsund, Industrivägen, Göteborg, Ankargatan, Västra Götalands län

00:46, rattfylleri, Stenungsund
En patrull stoppar en bil på Industrivägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

01:32, försök till mord, Göteborg
Vi får in ett larm om att en skadad man ligger på marken på Ankargatan. Ytterligare uppgifter kommer in om att det har varit en skottlossning. Polis och ambulans åker till platsen. En man i 30-årsåldern förs till sjukhus. Skadeläget bedöms som stabilt. Polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning och genomfört initiala utredningsåtgärder, som dörrknackning. I nuläget ingen misstänkt eller gripen.

22:38, olaga hot, Göteborg
En man stoppar en bil på Banhagsgatan som framförs vårdslöst. Föraren kliver ur och börjar argumentera med mannen. Han plockar sedan fram ett pistolliknande föremål ur bagageluckan och hotar mannen, innan han sedan hoppar in i bilen igen och kör iväg. Polis anträffar sedan den aktuella bilen med två personer. Föraren i bilen grips misstänkt för grovt olaga hot samt vapenbrott. Den andre tas med till förhör.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra