Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Örby, Alingsås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Töreboda, Örby, Alingsås, Västra Götalands län

21:21 Töreboda, brand: Larm kommer till SOS om en brand i Boda bygdegård. Enligt tidiga uppgifter ska det brinna i bygdegården, som numera är ett bostadshus, men det visar sig brinna i ett garage och två skjul. Tidigare under kvällen ska en familj ha grillat intill skjulen och troligen har elden spridit sig från grillen till skjulen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Ingen person är skadad.

21:54 Mark, grovt djurplågeri: En person slår larm om att en man springer runt med en planka i Örby och slår ihjäl änder som han sedan slänger iväg. Flera män ska hjälpa honom. Personen som larmar försöker locka till sig änderna för att skydda dem. Männen lämnar platsen i bil som snabbt kan stoppa av polis. En anmälan om grovt djurplågeri upprättas mot mannen som är i 20-årsåldern.

06:22 Alingsås: Flera personer larmar om älgar som springer på fel sida viltstängslet på E20 mellan brandstationen och Bälingemotet. Det ska vara två älgkalvar, en som springer på höger och en på vänster sida.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...