Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Gårdsten, Tibro, Minigolfbana, Andra Långgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Gårdsten, Tibro, Minigolfbana, Andra Långgatan, Västra Götalands län

00:38 Göteborg, misshandel: En kille i övre tonåren larmar om att han har blivit misshandlad av två män någonstans i Gårdsten. Han har bland annat en knivskada och förs till sjukhus med ambulans. Han är vid medvetande och uppges inte vara allvarligt skadad. En hundpatrull söker efter männen som misstänks för misshandeln, men utan resultat. En anmälan om grov misshandel upprättas.

01:50 Tibro, brand: Ett förråd intill en förskola brinner. Ingen spridningsrisk ska föreligga. Patrull till plasen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Inga vittnen finns till branden.

02:08 Tibro, brand: För andra gången på kort tid brinner det i en soptunna vid en minigolfbana. Polis kommer till platsen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Ingen misstänkt gärningsman. Oklart i nuläget om branden har samband med branden på förskolan.

02:30 Göteborg, stöld: En man i 25-årsåldern är utanför en krog på Andra Långgatan då två män kommer fram och pratar med honom. De är trevliga, men när de går därifrån upptäcker mannen att hans fickor är tomma. Han är helt säker på att han inte har tappat telefonen och plånboken han hade i fickorna. Polis kommer till platsen och två utpekade män 30-årsåldern kontrolleras. En anmälan om grov stöld upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra