Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Göteborg, Kungsparken, Avenyn, Eriksbo, Ängås, Härryda, Ragnars Väg, Landvetter, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Vänersborg, Göteborg, Kungsparken, Avenyn, Eriksbo, Ängås, Härryda, Ragnars Väg, Landvetter, Västra Götalands län

04:20 Vänersborg, inbrott
Vi får larm om att någon har brutit sig in på ett café i centrala Vänersborg. När polis kommer till platsen kan man konstatera att en dörr till köket är uppbruten. Ingen gärningsperson är kvar. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Inga uppgifter på vad som har blivit stulet.

03:45 Göteborg, misshandel
Vi får larm via SOS om att ett antal gärningspersoner har försökt råna två män i Kungsparken. Gärningspersonerna lyckades inte ta något från, men slog en av männen och sprang sedan i riktning mot Avenyn. Polis kommer till platsen. Mannen har skadat käken, enligt uppgift och en patrull kör honom till sjukhus. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

02:02 Göteborg, skadegörelse
Vi får larm via SOS om att två bilar brinner i Eriksbo. De står parkerade i anslutning till ett flertal andra bilar och fem till tio meter från en byggnad. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Räddningstjänsten släcker branden och polis på plats genomför initiala utredningsåtgärder i form av bland annat vittnesförhör. En anmälan om grov skadegörelse är upprättad.

23:56 Göteborg, skadegörelse
Vi får in ett larm via SOS om att något har smällt i ett trapphus på en adress i Ängås. Räddningstjänst och polis åker till den aktuella adressen. En ruta är krossad och i trapphuset hittar man någon form av fyrverkeripjäs. Inga personskador. En anmälan om skadegörelse är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

22:42 Härryda, brand
Vi får larm via SOS om en brand i ett hus på Ragnars väg i Landvetter. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Det brinner i fasaden på huset. Vägen stängs av i samband med släckningsarbetet. En person är förd till sjukhus. Oklart skadeläge. Enligt uppgift har branden orsakats av en grill. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...