Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Mölnlycke, Göteborg, Smithska Udden, Sollebrunn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Mölnlycke, Göteborg, Smithska Udden, Sollebrunn, Västra Götalands län

17:33 Mölnlycke, olovlig körning med mera
Polis signalerar åt föraren av en lätt motorcykel att stanna, vilket denne inte gör. Kort därefter kör motorcykeln dock in i ett staket. Föraren, en kille i 15-årsåldern, tas med för kroppsbesiktning och förhörs sedan i sällskap med vårdnadshavare. En anmälan gällande drograttfylleri, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik upprättas.

19:30 Göteborg, misshandel
Polisen larmas om en pågående misshandel på en parkeringsplats vid Smithska udden. En man uppges slå en kvinna, och ska även ha knuffat ett vittne som försökt ingripa. En patrull åker till platsen och påträffar kvinnan och gärningsmannen. Han grips, misstänkt för misshandel. Kvinnan förs till sjukhus för kontroll.

00:13 Göteborg, stöld
En person kontaktar polisen och uppger att dennes GPS-klocka, som stulits några dagar tidigare, ger ifrån sig positionssignaler. En patrull åker till platsen och påträffar en man i 60-årsåldern. Denne blir misstänkt för stöld samt häleri. En anmälan upprättas.

00:26 Sollebrunn, drograttfylleri med mera
På riksväg 42 stannar en patrull ett fordon för kontroll. Passageraren, en man i 25-årsåldern, visar sig vara efterlyst. Han är dömd till fängelse och förs till den anstalt där han ska avtjäna straffet. Föraren, en man i 35-årsåldern, tas med för kroppsbesiktning. Han misstänks för drograttfylleri, narkotikainnehav, grov olovlig körning samt olovligt brukande av fordon.

00:36 Göteborg, narkotikabrott
Hotellpersonal kontaktar polisen och uppger att två hotellgäster rökt så mycket cannabis på rummet att brandlarmet lösts ut. En patrull åker till platsen och kontrollerar gästerna. Kontrollen renderar i två anmälningar om narkotikabrott. En gällande innehav, med en man i 25-årsåldern som misstänkt, och en gällande eget bruk, med en kvinna i 30-årsåldern som misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...