Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Gröna Vägen, Kungälv, Rollsbovägen, Uddevalla, Packhusgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Skövde, Gröna Vägen, Kungälv, Rollsbovägen, Uddevalla, Packhusgatan, Göteborg, Västra Götalands län

01:05 Skövde, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Gröna vägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för grovt rattfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

00:46 Kungälv, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Rollsbovägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

00:03 Uddevalla, skadegörelse
Vi får larm via SOS om att en bil brinner på Packhusgatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

22:09 Göteborg, stöld
Vi får ett larm om ett pågående inbrott på ett gym vid Dahlströms torg. Två gärningspersoner har brutit sig in och bryter upp skåp. De ska enligt uppgift även tagit saker i receptionen. Polis kommer till platsen. De två gärningspersonerna är kvar. De omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkta för stöld samt egenmäktigt förfarande. En av gärningspersonerna misstänks även för narkotikabrott eget bruk samt häleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...