Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lerum, Alingsåsvägen, Stenkullen, Floda, Hästhagenskolan, Lilla Edet, Lödöse, Göteborg, Avenyn, Vasastaden, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Lerum, Alingsåsvägen, Stenkullen, Floda, Hästhagenskolan, Lilla Edet, Lödöse, Göteborg, Avenyn, Vasastaden, Västra Götalands län

02:44 Lerum, grovt rattfylleri mm: En man i 35-årsåldern smiter från en kontroll och patrullen inleder ett förföljande på Alingsåsvägen i riktning mot Stenkullen och vidare mot Floda. Förföljandet pågår i 5-6 minuter innan mannen stannar bilen vid Hästhagenskolan. Där lämnar han bilen och springer iväg, men kan snabbt gripas. Han misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri narkotika, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

02:18 Lilla Edet, brand: En bil brinner vid Lödöse station. Bilen är helt övertänd och räddningstjänst är på plats och släcker elden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

01:53 Göteborg, misshandel: En man i 40-årsåldern förs till sjukhus med lindrigare skador efter att ha blivit slagen av en annan man på Avenyn. Mannen som slagit är i 25-årsåldern och blir omhändertagen för fylleri. Han misstänks för misshandel.

00:09 Göteborg, misshandel: Personal från en krog i Vasastaden larmar om att det är väldigt stökigt på platsen och att en man har misshandlat en kvinna. Mannen, som är i 35-årsåldern, omhändertas för fylleri. Han misstänks för misshandel. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, behövde inte sjukhusvård för skadorna.

22.07 Göteborg, åldringsbrott bedrägeri: En man i 18-25-årsåldern kom hem till en kvinna i 80-årsåldern och lurade av henne bankomatkort och guldföremål. Kvinnan blev av med 3 000 kronor innan kortet spärrades. Ingen misstänkt i nuläget. En anmälan om bedrägeri är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...