Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Strandgatan, Hunnebostrand, Luregatan, Skene, Lysekil, Göteborg, Frihamnen, Fågelfängaregatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Strandgatan, Hunnebostrand, Luregatan, Skene, Lysekil, Göteborg, Frihamnen, Fågelfängaregatan, Västra Götalands län

02:15 Sotenäs, misshandel
Ett flertal personer bråkar på ett dansgolv på en restaurang på Strandgatan i Hunnebostrand. Ordningsvakter hanterar situationen inledningsvis och griper en person. Polis kommer till platsen. De upprättar en anmälan. En person är misstänkt för misshandel samt olaga hot.

01:45 Mark, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Luregatan i Skene. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

00:29 Lysekil, misshandel
Vi får larm om att ett flertal gärningspersoner har misshandlat tre män i 20-årsåldern i centrala Lysekil. Gärningspersonerna ska därefter försvunnit från platsen. En av männen svimmade av enligt uppgift. Ambulans och polis kommer till platsen. Inga uppgifter om att någon är förd med ambulans till sjukhus. En anmälan om misshandel är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

00:13 Göteborg, stöld ur fordon
Vi får larm om att två gärningspersoner försöker bryta sig in i en bil i Frihamnen. Polis kommer till platsen. Inga gärningspersoner kvar. En bil på plats och har krossad ruta. En anmälan om försök till stöld ur fordon är upprättad.

01:05 Göteborg
Tre gärningspersoner försöker stjäla en moped på Fågelfängaregatan. En väktare kommer till den aktuella adressen och avbryter stölden. Två av gärningspersonerna försvinner från platsen. Den tredje ska enligt uppgift försökt slå till väktaren med en skruvdragare. Polis anländer. Anmälan om försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel samt försök till våld mot tjänsteman är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...