Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Järntorget, Kungsportsavenyn, Alingsås, Bälinge, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Göteborg, Järntorget, Kungsportsavenyn, Alingsås, Bälinge, Västra Götalands län

Kl 02.44 Göteborg, bråk/misshandel
Polis kallas till en hamburgerrestaurang vid Järntorget. Enligt anmälare så ska det pågå ett slagsmål inne på restaurangen, ett flertal personer ska vara involverade. När polisen anländer ska hälften av de som bråkat ha lämnat platsen, allt är lugnt. Polisen ser ytterligare ett bråk ute på Järntorget, där kan en person säkras, en man i 35-årsåldern. Oklara omständigheter men den man som polisen säkrat pekas ut som misstänkt. Han identifieras och avlägsnas sedan från platsen. Inga uppgifter om skadade personer. Flera anmälningar upprättas med rubricering misshandel men inga ytterligare grips i ärendet.  

Kl 03.19 Göteborg, rån alt. grov stöld
En man uppger att han blivit rånad alt. bestulen på sin mobil av två okända gärningsmän. Händelsen ska ha inträffat i närheten av MC Donalds, Kungsportsavenyn. Gärningsmännen kan möjligen sedan ha sprungit ner i ett närliggande garage ca 5 minuter före det att polisen anländer. Inga kända personskador. 

Polisen söker i närområdet och även ner i det aktuella garaget. Hundpatrull på plats. Ingen gripen. Anmälan upprättas, rubricering grov stöld.  

Kl 04.32 Alingsås, tre gripna för tillgrepp av forskaffningsmedel
En polispatrull anträffar en bil parkerad vid Bälinge. I bilen sitter tre personer, dock ingen på förarplats. Bilen visar sig vara anmäld stulen. Samtliga i bilen grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel.  

Mest läst av andra