Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Mårbackagatan, Lysekil, Mellerud, Verkstadsgatan, Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Mårbackagatan, Lysekil, Mellerud, Verkstadsgatan, Borås, Västra Götalands län

20.53 Göteborg, grov misshandel
På Mårbackagatan har en man i 40-årsåldern blivit misshandlad av minst två andra män. Han ska ha blivit slagen i huvudet och på benen med någon form av järnrör eller liknande. Polispatrull körde honom till sjukhus för kontroll. Lite senare kunde en av de misstänkta, en man i 40-årsåldern, gripas misstänkt för grov misshandel. 

22.20 Lysekil, försök till mord
I en bostad i Lysekil har två bröder hamnat i bråk och den äldre, som är i 30-årsåldern, har fått flera blåmärken på halsen efter strypgrepp samt på armarna. Han ska inte ha behövt sjukhusvård. Den yngre, som är i 20-årsåldern, greps av polisen och i samband med gripandet blev han stökig och fick beläggas med handfängsel. Han misstänks för försök till mord samt våld mot tjänsteman och anhölls senare av åklagare.

23.34 Mellerud, drograttfylleri
På Verkstadsgatan stoppades en A-traktor för kontroll. Föraren, en 16-årig flicka, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Hon misstänks för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

04.43 Borås, drograttfylleri m.m.
På riksväg 40 stoppades en bilist för kontroll efter att ha kört för fort. Föraren, en man i 45-årsåldern saknade körkort och visade tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och rapporterades för drograttfylleri, grov olovlig körning samt hastighetsöverträdelse.

Händelsekarta

Laddar karta...