Karta som med röd fyrkant ramar in Mellerud, Öckerövägen, Partille, Klintegårdsvägen, Uddevalla, Balladvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit mycket att göra för polisen under kvällenNatten, bland annat ett mord i Mellerud och en dödsolycka i trafiken. Se separat.

Mellerud, Öckerövägen, Partille, Klintegårdsvägen, Uddevalla, Balladvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.26 Öckerö, singelolycka
På Öckerövägen är det en man som kör omkull med sin moped. När ambulans och polis kommer till platsen har mannen avviket från platsen. Polis misstänker vem mannen är och han misstänks för smitning från trafikolycksplats och olovlig körning. Inga kända skador. 

02.31 Partille, drograttfylleri
Vid Klintegårdsvägen stoppas en man av allmänhet som misstänks vara narkotikapåverkad. Mannen lämnas över till polis och han får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

04.00 Uddevalla, skadegörelse genom, brand
Vid Balladvägen börjar det brinna i två parkerade bilar. Räddningstjänsten släcker och polisen skrigver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Polisen misstänker att branden är anlagd. 

Mest läst av andra