Karta som med röd fyrkant ramar in Stora Skolgatan, Herrljunga, Hamngatan, Vänersborg, Mariesjö, Skövde, Smögen, Kungshamn, Backgårdsgatan, Vårgårda, Stenungsund, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av kvällens och nattens händelser i länet.

Stora Skolgatan, Herrljunga, Hamngatan, Vänersborg, Mariesjö, Skövde, Smögen, Kungshamn, Backgårdsgatan, Vårgårda, Stenungsund, Västra Götalands län

19.50 Viltolycka, Stora Skolgatan, Herrljunga. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen, där en mopedist, en pojke, kolliderat med ett rådjur. Pojken förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. 

20.26 Grovt olovlig körning, Hamngatan, Vänersborg. Polispatrull stannar en personbilf för kontroll där föraren, en man, sedan tidigare inte har någon behörighet att köra bil. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning. 

20.51 Rattfylleri, Mariesjö, Skövde. Polispatrull stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan.  Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri genom eget bruk.

21.10 Sjöfylleri, Smögen. Polis skickas till Kungshamn, där en båtföraren misstänks vara berusad och kört på en brygga. Båtföraren, en man, blåser positivt för alkohol och tas med för provtagning misstänkt för grovt sjöfylleri.

21.22 Rån, järnvägsstationen, Herrljunga. En flicka i 18-års åldern uppger att hon blivit rånad på sin mobiltelefon i samband med att hon klivit av tåget. Polis möter upp henne, och tar uppgifter till en anmälan gällande rån. Det finns ingen misstänkt. 

00.33 Brand, Backgårdsgatan, Vårgårda. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen efter larm om brand i källare till ett bostadshus. Trappuppgången utryms, och branden släcks. Källaren är avspärrad i väntan på en teknisk undersökning för att klargöra brandorsak. Ingen person har fått några skador i samband med branden. 

04.16 Brand, Hassselbackevägen, Stenungsund. Polis och räddningstjänst larmas till platsen där flera bilar brinner. Räddningstjänst släcker branden. Två bilar har brunnit ut helt och två bilar fått brandskador. Anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra