Karta som med röd fyrkant ramar in Tjörn, Myggenäs, Borås, Lars Kaggsgatan, Partille, Domarevägen, Falköping, Göteborgsvägen, Backadalens Industriområde, Västra Götaland, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon Enligt vakthavande befälet har natten varit väldigt lugn. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och till em/kväll tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson

Tjörn, Myggenäs, Borås, Lars Kaggsgatan, Partille, Domarevägen, Falköping, Göteborgsvägen, Backadalens Industriområde, Västra Götaland, Västra Götalands län

171018 kl 22:16. Tjörn. Rattfylleri
En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare på Lv 169 vid Myggenäs. Föraren påverkad och medtas för kroppsbesiktning, misstänks för rattfylleri.

Kl 23:26. Borås. Rattfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare på Lars Kaggsgatan. Föraren misstänks för drograttfylleri och medtas för fortsatt utredning och provtagning.

171019 kl 01:20 Partille bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Domarevägen, ett p hus, där en eller flera bilar brinner.
När blåsljusenheterna anländer är det fem bilar som är skadade.  Samtliga fordon stod på ett och samma våningsplan.  Branden är släckt och polisen skriver anmälan skadegörelse genom brand och inga misstänkta finns.

Kl 01:44. Falköping, inbrott

Väktare kontaktar polisen efter att de konstaterat ett inbrott på Göteborgsvägen i en bil och däck firma. Polispatrull skriver anmälan inbrott. Oklart vad som är tillgripet och ingen är gripen. Ägaren får komplettera anmälan under dagen.

Kl 01:46. Göteborg, fylleri

Polisen larmas till en hamburger restaurang vid Backadalens industriområde. Där en berusad man uppträder stökigt. Mannen omhändertas för fylleri.  Mannen hade tillgång till en moped som han brukat för att komma på till platsen och han misstänks för grov olovlig körning samt olovligt brukande.

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra