Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Härryda, Landvetter, Mölndal, Arnegårdsgatan, Eklanda, Kungälv, Djurgårdsgatan, Partille, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Uddevalla, Härryda, Landvetter, Mölndal, Arnegårdsgatan, Eklanda, Kungälv, Djurgårdsgatan, Partille, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.54 Uddevalla, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Södra Munkeby med anledning av att det börjat brinna på utsidan en villa. När enheterna anländer till platsen är villan helt övertänd och de fyra personer som befann sig i villan hade tagit sig ut på egen hand, inga personskador. Branden har av okänd anledning startat på utsidan villan. Räddningstjänsten kommer att hålla på hela natten och när de är klara kommer platsen spärras av för teknisk undersökning. En förundersökning gällande mordbrand är inledd.

01.29 Härryda, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Landvetter södra med anledning av att det ska brinna i en villa. De fyra personer som befann sig i villan har tagit sig ur på egen hand och inga personskador. Branden har av okänd anledning startat på utsidan villan. En förundersökning gällande mordbrand är inledd och platsen kommer att spärras av för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara på platsen.

02.21 Mölndal, inbrott
Vid Arnegårdsgatan i Eklanda är det ett okänt antal personer som bryter sig in i Willys lokaler och stjäl tobaksvaror. Tjuvarna har försvunnit från platsen i en falskskyltad bil.

02.24 Kungälv, stulen bil
Vid Djurgårdsgatan är det en bilist som inte vill stanna på polismans tecken och avviker. Bilen anträffas senare på Julas parkering vid Kungälv tom. En hundpatrull spårar och anträffar en man gömd bakom en container. Mannen kan knytas till bilen som är anmäld stulen. I bilen anträffas bland annat en misstänkt stulen gräsklippare som tas i beslag. Mannen misstänks för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld.

04.14 Partille, inbrott
Vid Allum går inbrottslarmet på Willys och polis larmas till platsen. Ett okänt antal personer har brutit upp jalusiet till butiken och stulit bland annat tobaksvaror. Tjuvarnma har försvunnit från platsen i en bil åt okänt håll. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra