Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Det har varit en normal helgnatt.

Lerum, Säter, Falköping, Bergsliden, Linköping, Ljungskile, Borås, Trollhättan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.02 Lerum, brand
Vid Säter grips en man efter att han tänt eld på en stuga som brinner ner till grunden. Mannen försökte fly från platsen i en liten båt men detta misslyckades. En bensindunk och en cykel som mannen kommit på tas i beslag.

23.14 Falköping, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Bergsliden serviceboende med anledning av att det ska brinna i ett rum. Räddningstjänsten lyckas begränsa branden till rummet. En man som bor på rummet får kraftiga brännskador och flygs med ambulanshelikopter till brännskadeavdelningen i Linköping. Trolig brandorsak är rökning. Rummet spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. 

01.36 Vara, inbrott
På Preemtappen i Jung går inbrottslarmet igång och tre tjuvar syns på kamerabild. Innan polis kommer till platsen har de försvunnit. Oklart vad de fick med sig. 

02.36 Ljungskile, inbrott
Vidn rastplats Ljungskile vaknar en lastbilschaufför och upptäcker att någon brutit sig in i hytten och stulit pass, Ipad, kamera, bankkort och ryggsäck. Detta ska ha skett under tiden han sovit i hytten.

04.06 Borås, inbrott
Vid Nya Almås Livs grips en man under pågående inbrott i butiken. Han hade krossat en ruta och tagit sig in i butiken.

05.16 Trollhättan, skadegörelse
Vid Nils Ericsonsgymnasiets parkering konstaterar väktare att tio parkerade bilar fått sina rutor krossade och bagageluckor uppbrutna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra