Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under em/kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

Kyrkbyn, Kuröd, Uddevalla, Bronsåldersgatan, Kannebäck, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.54 Vapenlagen, Mörnergatan, Kyrkbyn. Polis skickas till platsen efter samtal om en smäll, eventuellt som av skott. Polis söker i området, men någon skadad person anträffas inte. Det finns inte heller några tekniska fynd gjorda på platsen. En anmälan om grovt vapenbrott upprättas. Det finns ingen misstänkt.  

02.42 Stöld av fortskaffningsmedel/häleri, Kuröd, Uddevalla. Polispatrull kontrollerar två motorcyklar på Kurödsvägen, och dessa misstänks vara stulna.  Två män som finns i anslutning till fordonen grips som misstänkta för stöld av fortskaffningsmedel alternativt häleri.

04.26 Brand, Bronsåldersgatan, Kannebäck. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i en parkerad husbil. Räddningstjänst släcker branden, och polis upprättar en anmälan skadegörelse genom  brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra