Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Det har varit en stökig natt med flertal knivskärningar.

Mölndals Sjukhus, Sahlgrenska Sjukhuset, Hisingen, Katjas Gata, Vänersborg, Lerum, Stationsvägen, Partille, Oluff Nilssons Väg, Östra Sjukhuset, Göteborg, Seminariegatan, Brastad, Kyrkvägen, Lysekilsvägen, Utvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.50 Mölndal, grov misshandel
Vid Katrinebergsskolan är det bråk mellan två olika grupperingar av ungdomar och i samband med bråket är det fyra killar som blir knivskurna. Två av dessa tar sig på egen hand till Mölndals sjukhus och två körs till Sahlgrenska sjukhuset. Ingen gripen och platsen spärras av i avvaktan på teknisk uindersökning.

23.42 Hisingen, bilbrand
Vid Backavallen/Katjas gata börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig till ytterliggare tre bilar. Polisen inleder en förundsersökning gällande skadegörelse genom brand.

01.26 Vänersborg, misshandel
På torget vid fontänen är det flera personer som börjar slåss efter att tjafsat en stund. Polisen kommer till platsen och de skriver fyra anmälningar gällande misshandel och en anmälan gällande skadegörelse på en bil.

02.13 Lerum, grov misshandel
Vid Stationsvägen vid Taxifickan är det en kille i 20-årsåldern som blir knivskuren av två killar som avvek från platsen på en moped. De två greps senare i Partille runt Oluff Nilssons Väg. Den knivskurne kördes av anhörig upp till Östra sjukhuset för vård.

04.13 Göteborg, rån
Vid hållplatsen på Seminariegatan är det en man som blir rånad av tre okända peresoner. Han blir i samband med rånet knivhuggen i ryggen. Han körs till sjukhus för vård. Han blev av med mobiltelefon, plånbok och jacka.

05.38 Brastad, singelolycka
Vid Kyrkvägen//Lysekilsvägen är det en lastbil med släp som välter på vägen och blockerar in och utvägen till Brastad. Inga personskador men vägen helt blokerad. 

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra