Karta som med röd fyrkant ramar in Bohus Centrum, Arentorp, Spekeröd, Stenungsund, Bergsäter, Borås, Underåsgatan, Uddevalla, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Christer Fuxborg.

Bohus Centrum, Arentorp, Spekeröd, Stenungsund, Bergsäter, Borås, Underåsgatan, Uddevalla, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.13 Brand, Bohus. Polis och räddningstjänst skickas till Bohus centrum, där en bil brinner, på parkeringen till tågstationen. Stor spridningsrisk ska finnas. En bil blir utbränd, och en parkerad intill får brandskador. Anmälan upprättas. Det finns ingen misstänkt.

01.04 Brand, Arentorp. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om brand i ett garage. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Händelsen har inte medfört några personskador.

02.05 Rattfylleri, Spekeröd, Stenungsund. Polispatrull skickas till en drivemdeldststion, efter att en kvinna inte kunnat betala för den tankning hon gjort. Kvinnan upplevs även som påverkad. Polispatrull tar med kvinnan för provtagning, misstänkt för drograttfylleri, grov/olovlig körning, brott mot knivlagen, narkotikabrott och stöld/ringa stöld.

04.28 Rattfylleri, Bergsäter, Borås. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri.

04.36 Brand, Underåsgatan, Uddevalla. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen efter larm om brand i trapphus. Räddningstjänst släcker branden. Boende i huset evakueras. I anslutning till adressen kontrolleras en kvinna, och hon grips av polis som misstänkt för mordbrand. Platsen spärras av i väntan på kriminalteknisk undersökning. Boende i huset kontrolleras om de andats in rök, men det finns inga uppgifter om personskador i samband med branden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra