Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Lysekil, Ekgatan, Borås, Trandaredsgatan, Älvängen, Kungälv, Kullegatan, Tveten, Uddevalla, Östergatan, Partille, Mossvägen, Öjersjö, Västra Götalands län

22.29 Lysekil, bråk
Vid Ekgatan utanfär COOP är det två berusade killar som slåss. Polis kommer till platsen och en av killarna omhändertas för fylleri. Ingenm vill anmäla något brott.

22.58 Borås, trafikolycka
På Trandaredsgatan inträffar en olycka mellan en mopedbil och personbil. Inga uppgivna personskador.

00.12 Ale, trafikbrott
På E45 vid Älvängen är det en bilist som vägrar att stanna på polismans tecken och ett förföljande påbörjas. Efter en kortare stund stoppas bilisten och han misstänks för rattfylleri, vårdslöshet i trafik och trafikbrott.

01.23 Kungälv, brand
Vid Kullegatan i Tveten börjar det brinna i ett hus och villan blir övertänd. Branden har startat i tvättstugan och det finns inga misstankar om brott. Villan blir totalförstörd och inga personer kommer till skada.

02.42 Uddevalla, rattfylleri
Vid Östergatan är det en man som kör omkull med sin fyrhjuling. Mannen blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning.

04.00 Partille, försök till grov stöld genom inbrott
Vid Mossvägen i Öjersjö är det en familj som skrämmer iväg en man när han försöker bryta upp en dörr till familjens villa. En hundpatrull kommer till platsen och mannen kan gripas. Efter förhör anhölls mannen klockan 07.04.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra