Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Härryda, Björrödsmotet, Borås, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Fiskhamnsgatan, Bangatan, Masthugget, Mölndal, Torrekullamotet, Ulricehamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

Härryda, Björrödsmotet, Borås, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Fiskhamnsgatan, Bangatan, Masthugget, Mölndal, Torrekullamotet, Ulricehamn, Västra Götalands län

23.36 Härryda, trafikolycka
På riksväg 40 vid Björrödsmotet i riktning mot Borås är det en bilist som kör in i mitträcket. Föraren som var ensam i bilen körs till Sahlgrenska sjukhuset med okända skador.

00.37 Göteborg, misstänkt grovt rattfylleri
På Fiskhamnsgatan vid Tullfiltret stoppas en lastbilschaufför som misstänks vara alkoholpåverkad. Han får följa med för provtagning och är misstänkt för grovt rattfylleri.

02.33 Göteborg, brand
Polis och räddningstjämnst larmas till Bangatan, masthugget med anledning av att det brinner på en balkong i en fastighet. Branden släcks och inga personskador. Räddningstjänsten vädrar ut bostaden då rök kommit in i lägenheten. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Branden har startat i samband med att någon rökt på balkongen.

02.39 Mölndal, misstänkt rattfylleri
Vid rastplatsen Torrekullamotet är det en allmänhet som observerar tre personer som smyger omkring bland parkerade lastbilar. Polis kommer till platsen och tre personer i en bil kontrolleras på platsen. Föraren misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning. Nåpgot annat brott går inte att styrka på plattsen vid kontroll.

04.21 Borås, stulen bil
Efter ett kortare förföljande grips två personer i en anmäld stulen bil på gamla riksväg 40 från Borås i riktning mot Ulricehamn. . 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.