Karta som med röd fyrkant ramar in Länsmanstorget, Göteborg, Hisingen, Linnégatan, Vänersborgsvägen, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser, dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

Länsmanstorget, Göteborg, Hisingen, Linnégatan, Vänersborgsvägen, Trollhättan, Västra Götalands län

22:49 Rattfylleri, Länsmanstorget Göteborg.
En kvinna blev stoppad när hon framförde sitt fordon på Länsmanstorget på Hisingen i Göteborg. Kvinnan som är i 40-årsåldern misstänktes för rattfylleri då hon blåst positivt i polisens sållningsinstrument. Kvinnan medtogs för provtagning. Polis skrev anmälan om rattfylleri.

23:08 Trafikbrott, Vara.
Polis får rapport om att flera Epatraktorer och bilar skall köras runt och sladdas och förarna skall ägnat sig åt buskörning i centrala Vara. Polis stoppade på platsen en förare  i 20-årsåldern som bötas för störande och onödig körning.  

00:25 Misshandel, Linnégatan i Göteborg.
En kvinna i 35-årsåldern uppgav för polis att hon blivit misshandlad på Linnégatan. Polis på plats konstaterade att var kvinnan skärrad och verkade vara misshandlad med flera slag i ansiktet. Kvinnan uppgav att hon blivit misshandlad av två okända gärningsmän. Ingen gripen i nuläget. 

05:56 Olovlig körning, Vänersborgsvägen i Trollhättan.
Polis stoppade ett fordon och förare på Vändersborgsgatan i Trollhättan föraren som är i 80-årsåldern saknade körkort. Polis skrev anmälan om grov olovlig körning.

Mest läst av andra