Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Kaprisgatan, Paprikagatan, Lilla Edet, Industrigatan, Öresjö, Lidköping, Garpgatan, Trollhättan, Kungsgatan, Kungsfrukt, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Göteborg, Kaprisgatan, Paprikagatan, Lilla Edet, Industrigatan, Öresjö, Lidköping, Garpgatan, Trollhättan, Kungsgatan, Kungsfrukt, Västra Götalands län

18.18 Göteborg, skadegörelse
Vid Lövgärdesgatan är det ungdomar som krossar en ruta till en parkerad bil och slänger in något i bilen som börjar brinna. Under kvällen är det ytterligare bilar som tänds eld på av ungdomar, bland annat vid Kaprisgatan. Vid Paprikagatan är det ungdomar som kastar snö och is på en väktarbil. I området är det fyra ungdomar som omhändertas och polisen skriver en anmälan gällande hot mot tjänsteman och försök till skadegörelse.

21.34 Göteborg, brand
Vid Temeraturgatan börjar det brinna i en container och räddningstjänsten åtgärdar.

23.33 Lilla Edet, inbrott
Vid Industrigatan är det tre maskerade personer som kör ner en port till Elons område och tar sig in på området. Oklart vad de fått med sig. Vid 04-tiden anträffas bilen brinnandes vid Öresjö och det visar sig att bilen var anmäld stulen. Ingen gripen.

23.53 Lidköping, Stulen bil
Vid Garpgatan grips en person för tillgrepp av fortskaffningsmedel och grov vårdslöshet i trafik.

04.29 Trollhättan, stöld/inbrott
Vid Kungsgatan är det två personer som gör inbrott på Kungsfrukt. De ses lämna platsen i en vit bil som senare anträffas utanför en adress i Trollhäöttan. Bilen är anmäld stulen och vid en husrannsakan på adressen kan en person gripas misstänkt för inbrottet och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra