Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Hultamotet, Bagerigatan, Mölndal, Stenungsund, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

Borås, Hultamotet, Bagerigatan, Mölndal, Stenungsund, Västra Götalands län

22.16 Rattfylleri, väg 40, Borås. En bil framförs vinglande på väg 40, och den stoppas av polispatrull för kontroll i höjd med Hultamotet- Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han har sedan tidigare ingen behörighet att köra bil, och i bilen anträffas en kniv. Han är nu även misstänkt för grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning.

02.30 Stöld/inbrott, Bagerigatan, Mölndal. Polispatrull skickas till platsen efter att ett inbrottslarm lösts ut från en butik. En ruta är krossad, och två mörkt klädda gärningsmän har setts lämna platsen med påsar. Glass konstateras vara tillgripet. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. Ingen misstänkt anträffas på platsen.

05.11 Trafikolycka, E6 Stenungsund. En lastbil har kört in i mitträcket, norrgående riktning, och står ut i vägbanan. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Olyckan har inte medfört några personskador, men under tiden arbete pågår på platsen är ett körfält i norr- samt södergående riktning avstängda. En anmälan vårdslöshet i trafik skrivs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra