Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Topasgatan, Västra Frölunda, Göteborg, Mejramgatan, Lövgärdet, Lidköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

Topasgatan, Västra Frölunda, Göteborg, Mejramgatan, Lövgärdet, Lidköping, Västra Götalands län

22:40 Grov skadegörelse, Topasgatan, Västra Frölunda i Göteborg.
Polis Larmas om ett explosions liknande ljud som flera inringare hört i området. Uppgifter om att mörkt klädda ungdomar ska ha lämnat platsen kom till polisens kännedom. på plats konstaterades att en bil brunnit polisen tog bilen i beslag för teknisk undersökning och anmälan upprättades om grov skadegörelse. Polis sökte efter eventuella gärningspersoner i närområdet och kontrollerade flera ungdomar i området. Ingen gripen eller omhändertagen i nuläget.  

00:35 Skadegörelse genom brand, Mejramgatan, Lövgärdet i Göteborg.
Polis larmades om en brinnande bil parkerad på en parkering på Mejramgatan. Branden släcktes av räddningstjänsten och polisen upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen eller omhändertagen i nuläget.

03:04 Allmänfarlig vårdslöshet, Kartegården, Lidköping.
Larm inkom om brand i en bostad på Kartegården i Lidköping. Boende på adressen kunde själva sätta sig säkerhet utanför bostaden. Räddningstjänsten släckte branden en boende misstänkts för brott genom att troligtvis ha orsakat branden. anmälan upprättades om allmänfarlig vårdslöshet 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra