Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

Åmål, Västra Götalands län

23:40 Brand, Vara.
Polis blev larmad om en villabrand i Vara 23:40. När polis kommer till platsen så är villan bortom räddning och räddningstjänsten låter brinna kontrollerat. Husägaren har svårt att redogöra för något plausibelt händelseförlopp på platsen och polisen tar upp en anmälan om mordbrand. En teknisk undersökning för att fast ställa brandorsaken kommer att genom föras så fort platsen kan beträdas.

Misshandel, Brott i nära relation, Polisområde Storgöteborg.
Polisen larmades till en adress i Polisområde Storgöteborg med anledning av att en kvinna blivit misshandlad av sin före detta pojkvän. Kvinnan ska under misshandel ha fått mottaga sparka och slag i bland annat huvudet. Kvinnan var inte i behov av akutsjukvård. Gärningsmannen hade lämnat platsen i en bil strax innan polis anlände till platsen. Anmälan om misshandel är upptagen av Polis.   

02:38 Viltolycka, Åmål.
En ung pojke på moped har tragiskt omkommit i en viltolycka i Åmål. Det var i samband med mopedåkning som pojken kolliderade med en älg. Polis, läkare, ambulans och ambulanshelikopter fanns på platsen för att rädda pojken, dessvärre utan att lyckas. Mopeden är tagen i beslag och en tekniskundersökning kommer att genomföras av mopeden. Anhöriga är underrättade.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra