Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Partille, Skulltorpsskolan, Mariestad, Ullervad, Kungälv, Truckgatan, Alingsås, Gräfsnäs, Västra Götalands län

Misshandel i relation, Storgöteborg
Under senkvällen är det en kvinna som blir misshandlad av sin sambo inomhus. Polis åker till platsen och mannen grips misstänkt för olaga hot och misshandel. Kvinnan körs till sjukhus för kontroll.

22.48 Partille, grov misshandel
Vid Skulltorpsskolan är det en man som blir slagen i huvudet med en större sten när han försöker släcka en anlagd brand på en parkbänk. Gärningsmannen är känd och polisen sökte efter mannen i går utan känt resultat. Målsägaren körs till sjukhus med ett större jack i huvudet.

00.05 Mariestad, trafikolycka
På länsväg 2958 vid Ullervad är det tre ungdomar i en EPA-traktor som kör av vägen och voltar. Två av ungdomarna körs till sjukhus med lindriga skador. Fordonet tas i beslag för teknisk undersökning.

00.36 Kungälv, arbetsplatsolycka
Vid Truckgatan är det man som klämmer sin fot på sin arbetsplats, ett lager. Han körs till sjukhus för vård. Polisen utreder en misstänkt arbetsplatsolycka.

02.15 Alingsås, trafikolycka
På länsväg 190 vid Gräfsnäs är det två bilister som kolliderar. En av de inblandade klagar på smärtor i rygg samt nacke och körs till sjukhus för kontroll. En av de inblandade misstänks för att inte stannat vid stopplikt. Polisen skriver en anmälan om trafikolycka med misstanke om brott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra