Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Allégatan, Göteborg, Otterhällan, Lidköping, Engelbrektsgatan, Lilla Edet, Trollhättan, Sjuntorp, Svenljunga, Skövde, Norrby, Kungsbacka, Varbergsvägen, Falkenberg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

Borås, Allégatan, Göteborg, Otterhällan, Lidköping, Engelbrektsgatan, Lilla Edet, Trollhättan, Sjuntorp, Svenljunga, Skövde, Norrby, Kungsbacka, Varbergsvägen, Falkenberg, Västra götalands län, Västra Götalands län

Kl 00:07 Borås, våld mot tjänsteman

Ordningsvakterna har ingripit mot en man i centrala Borås invid Allégatan. Mannen misstänks för våld mot tjänsteman och han får även sova av sig berusningen på polisstationen.

Kl 00:10 Göteborg, misshandel

Polisen larmas till en krog i Otterhällan. Vakterna har gripit en man som misstänks för misshandel. Målsägande är kvar på platsen och får åka med ambulansen till sjukhus för undersökning. Skadeläget är oklart. EN man i 30 års åldern grips och misstänks för misshandel, narkotikabrott eget bruk samt innehav.

Kl 00:53, Lidköping, rattfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare vid Läckogatan . Föraren i 20 års åldern misstänks för rattfylleri och narkotikabrott eget bruk och medtas för fortsatt provtagning och utredning.

Kl 01:09 Göteborg, narkotikabrott, innehav

En 25 årig man kontrolleras av en polispatrull vid Engelbrektsgatan. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk samt innehav.

Kl 02:24 Lilla Edet, rattfylleri

En bilist ringer till polisen och vill anmäla att en bil framförs väldigt vingligt på E 45 i riktning mot Trollhättan. En polispatrull får stopp på den misstänkta bilen och föraren vid Sjuntorp. Föraren är känd av polisen sedan tidigare och han misstänks för drograttfylleri.

Kl 02:28 Göteborg, misshandel, våld mot tjänsteman

Polisen larmas till en krog/restaurang vid Otterhällan. Ordningsvakterna har gripit en man i 20 års åldern. Han misstänks för våld mot tjänsteman och är dessutom så berusad att han får sova ruset av sig på polisstationen.

Kl 02:38 Svenljunga, rattfylleri
En polispatrull stoppar en bilförare för kontroll i Svenljunga. Föraren misstänks för drograttfylleri, tillgrepp av fortskaffningsmedel, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav av narkotika.

Kl 02:56 Skövde inbrott

Anmälaren kommer hem och upptäcker inbrott i sin bostad i stadsdelen Ulveket i Skövde. Ett fönster är krossat till sovrummet. Oklart vad som är tillgripet men en dator saknas. Ingen är gripen. Anmälan skrivs rörande stöld genom inbrott i bostad.

Kl 03:52 Borås, bilbrand

Räddningstjänst och polis larmas till Norrby där det enligt uppgift en bil ska brinna. Branden släckt och en anmälan skrivs rörande skadegörelse genom brand. Bilen som stod bredvid är också skadad så det blev två anmälningar.

Ingen är gripen för gärningen.

Halland

181123

Kl 23:19 Kungsbacka, kontroll av fordon och förare.

En polispatrull försöker stoppa och kontrollera en bilförare i centrala Kungsbacka. Föraren vägrar att stanna på polismans anvisning. Den misstänkta föraren ökar hastigheten och försöker att undkomma patrullen. Det är vid detta tillfället väldigt lite övrig biltrafik i området. Vakthavande delger patrullen möjlighet att använda sig av spikmatta för att få stopp på föraren. Vid Varbergsvägen i riktning söderut kör den aktuella bilen över utlagd spikmatta men det är oklart vilka effekt detta fick då föraren avviker och undkommer. Föraren eftersök och misstänks för grov vårdslöshet i trafik. I samband med förföljande försökte även en polispatrull att av fysiskt stoppa bilföraren genom att försökte preja bilföraren av vägen. Mindre plåtskador på polisbilen har uppstått men inga personskador. Föraren och bilen eftersökt fortfarande.

Kl 02:51 Falkenberg, rattfylleri

I centrala Falkenberg stoppas en bilförare för kontroll. Föraren misstänks frö rattfylleri.

 

 

 

 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra