Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Eketrägatan, Falköping, Slöta, Kyrkebo, Mölndal, Krokslätts Fabriker, Skövde, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Eketrägatan, Falköping, Slöta, Kyrkebo, Mölndal, Krokslätts Fabriker, Skövde, Västra Götalands län

22.10 Göteborg, rån
Vid Eketrägatan är det en man och en kvinna som blir överfallna av två okända yngre män. De misshandlar kvinnan och stjäl mannens mobiltelefon.

03.00 Falköping, stöld/inbrott
Vid Slöta Kyrkebo går inbrottslarmet i en villa igång och polis åker till platsen. Polisen konstaterar att flera dörrar är uppbrutna till villan och en stege är rest upp till en balkong på andra våningen. Ingen kvar i villan när polisen kommert till platsen och det är okänt vad som saknas.

04.47 Mölndal, stöld/inbrott
Polis larmas till Krokslätts Fabriker med anledning av att ett inbrottslarm startar i en fastighet. Någon har brutit upp en dörr till ett företag och bland annat stulit en elsparkcykel.

06.14 Skövde, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Skogsmullestugan vid Åsbotorpsjön där det ska brinna. Någon har brutit upp dörren och en anlagt en brand i stugan. Räddningstjänsten släcker en mindre brand och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra