Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Hälla, Lilla Edet, Skövde, Göteborg, Munkedal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Borås, Hälla, Lilla Edet, Skövde, Göteborg, Munkedal, Västra Götalands län

23:40, Borås, skadegörelse
En person gömde sig i en butik efter stängning. Väktare hade låst butiken och lämnat platsen. Personen började hälla ut drickor för att panta behållarna, men satte då igång ett inbrottslarm inne i butiken. Polis larmades till platsen och kunde lokalisera personen, en man i 40-årsåldern. Han misstänktes för skadegörelse och omhändertogs av polispatrullen enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer m.m).

00:12, Lilla Edet, brand i fordon
En personbil brann under natten i Lilla Edet i kommundel Ale-Skövde. Ingen person skadades i samband med händelsen, som utreds som skadegörelse genom brand. Ingen person har gripits i dagsläget.

01:37, Göteborg, narkotikabrott
En vakt på ett hotell i centrala Göteborg ringde till polisen med anledning av att vakten misstänkte två personer för att bruka narkotika inne på ett av hotellens rum. Polis beordrades till platsen och kontrollerade personerna. En av personerna, en man i 25-årsåldern, misstänks för narkotikabrott genom att ha innehaft narkotika. Den andra personen misstänks inte för brott i dagsläget.

02:27, Munkedal, stöld genom inbrott
En eller flera gärningspersoner har brutit upp ett tiotal förråd i en källare till ett flerfamiljshus i centrala Munkedal. Det är i dagsläget oklart om något stulits, och i så fall vad. Ingen person har gripits i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra