Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Hovhultsskolan, Herrljunga, Svenljunga, Trollhättan, Göteborg, Vasagatan, Nils Ericsonsplatsen, Svingeln, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Uddevalla, Hovhultsskolan, Herrljunga, Svenljunga, Trollhättan, Göteborg, Vasagatan, Nils Ericsonsplatsen, Svingeln, Västra Götalands län

21.40 Uddevalla, rån
Vid Hovhultsskolan är det en flicka som blir slagen, sparkad och avtvingad sin telefon av en något äldre flicka. Målsägaren var inte i behov av sjukhusvård.

00.02 Herrljunga, misshandel i relation 
Polisen åker till en bostad med anledning av en kvinna blir slagen av sin man. Denne grips av polis och är misstänkt för misshandel och barnfridsbrott då barnen varit vittne till misshandeln.

00.28 Mark, grov stöld genom inbrott
Vid Marks gymnasium griper väktare två män födda -76 och 97 under pågående inbrott på skolan. De hade brutit sig in i lokalerna och greps på plats. 

01.30 Svenljunga, misshandel
Polis larmas till en lokal där ordningsvakterna gripit en man i 20-årsåldern som misshandlat en jämngammal kille. Den misshandlade killen körs till sjukhus för vård, okänt skadeläge. Polisen övertar gripandet av den skyldige.

03.17 Trollhättan, misshandel i relation
En man ringer och uppger att han blivit knivskuren i ansiktet av sin flickvän. Polis åker till bostaden och flickvännen grips, misstänkt för misshandel i relation. Mannen körs till sjukhus för vård.

03.21 Göteborg, misshandel
På Vasagatan utanför Exet är det en ung man i 20-årsåldern som misshandlar en jämngammal ung man. Polis kommer till platsen och skriver en anmälan gällande misshandel. Ingen sjukhusvård behövdes.

05.30 Göteborg, mordförsök
Vid Nils Ericsonsplatsen är det en man i 50-årsåldern som knivhugger en man i 35-årsåldern. Polis kommer till platsen och griper gärningsmannen. Den knivskadade körs till sjukhus för vård. Skadeläget är stabilt. Flera vittnen på plats och polisen letar även efter kniven.

06.09 Göteborg, trafikolycka
Vid hållplats Svingeln är det en man i 40-årsåldern som blir påkörd av en spårvagn när han befinner sig inne på spårområdet. Han är vaken samt talbar och har en sårskada i huvudet. Han körs till sjukhus och skadeläget är oförändrat stabilt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra