Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Billingsfors, Mellerud, Kärragatan, Tranemo, Södra Vägen, Tidaholm, Hångsdala, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Billingsfors, Mellerud, Kärragatan, Tranemo, Södra Vägen, Tidaholm, Hångsdala, Västra Götalands län

01.26 Berngtsfors, misstänkt drograttfylleri
Polisen får larm av en allmänhet att en man går runt i Billingsfors och slår mot saker med något tillhygge i handen. Mannen anträffas inte men en kvinna i en bil kontrolleras och hon misstänks vara narkotikapåverkad och i bilen anträffas knivar och misstänkt stöldgods. Kvinnan saknar även körkort. Polisen misstänker att kvinnan  och den eftersökta mannen hör ihop.

02.00 Mellerud, skadegörelse genom brand
Vid Kärragatan är det någon som slänger in något i en parkerad bil som börjar brinna. Räddningstjänsten släcker. Ingen person kvar på platsen.

 02.00 Tranemo, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Södra Vägen med anledning av att det börjat brinna i en parkerad bil. Branden misstänks vara anlagd och då det förelåg spridningsrisk till en carport på platsen upprättades en anmälan gällande misstänkt mordbrand. Ingen misstänkt.

06.24 Tidaholm, trafikolycka
På länsväg 193 vid Hångsdala är det en bilist som kör på en annan bilist bakifrån. Någon av de två bilisterna klagar på smärtor i en arm. Oklart i skrivande stund om det finns behov av sjukhusvård.

Uppdatering

Anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...