Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

Knipplebergsvägen, Göteborg, Bohus, Norum, Stenungsund, Töreboda, Torggatan, Åmål, Västra Götalands län

23.43 Brand, Knipplebergsvägen, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i ett hus. Branden släcks och polis skriver en anmälan grov skadegörelse genom brand. Ingen person har fått några skador i samband med branden, och det finns ingen misstänkt för händelsen. 

00.2 Brand, Bohus, Ale. En bil brinner på en parkering, och polis samt räddningstjänst larmas till platsen. Branden släcks och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

02.00 Trafikbrott, väg 649 Norum, Stenungsund. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. I samband med kontrollen visar föraren, en kvinna, upp ett körkort som dock inte är hennes. Hon är nu misstänkt för olovlig körning, då hon saknar behörighet att köra bil, och missbruk av urkund. 

02.08 Trafikolycka vilt, väg 202 Töreboda. En personbil kör på en älg och därefter ner i diket. Älgen finns kvar på platsen, och jägare skickas dit för att ta hand om den. Föraren av personbilen får inga fysiska skador i samband med olyckan, men passageraren får skärsår i ansiktet. Det finns inga uppgifter om att passageraren fördes med ambulans för fortsatt vård. 

03.07 Rån, Torggatan, Åmål. En man blir rånad av för honom okända personer. I samband med rånet tillgrips mannens bankkort, ID-kort och mobiltelefon. Det finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra