Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet.

Ytterby, Nössemarksvägen, Mariestad, Ljungskilevägen, Lilla Edet, Strömstadsvägen, Munkedal, Västra Götalands län

22.03 Rattfylleri, Ytterby. Polispatrull stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott genom innehav och eget bruk. I samband med kontrollen uppstår misstanke om narkotikabrott eget bruk på en passagerare, även det en man. Han tas med av polis för provtagning. 

22.10 Brand, Nössemarksvägen, Dals-Ed. Polis och räddningstjänst larmas till Nössemarksvägen, där en husvagn brinner. Det visar sig vara en gammal sönderslagen husvagn som brunnit. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

23.43 Olovlig körning, E20 Hassle, Mariestad. Polis gör en så kallad flygande besiktning i samband med en trafikkontroll på en EPA-traktor. Vid besiktningen visar det sig att EPA-traktorn är en personbil. Föraren, en 16-årig pojke, misstänks för olovlig körning. Polispatrullen kontaktar pojkens vårdnadshavare.

00.53 Stöld genom inbrott, Ljungskilevägen, Lilla Edet. Polis skickas till Strömsparken, där en väktare ringer in om en trasig ruta till ett café i Strömsparken. Det har under två veckors tid varit ett flertal inbrott i caféet. Polis söker igenom caféet men ingen person anträffas. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. Det är okänt vad som är tillgripet i samband med stölden.

02.34 Rattfylleri, Strömstadsvägen, Munkedal. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll på Strömstadsvägen. Personbilen är avställd och belagd med körförbud. Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

03.34 Rån, Torskholmen, Strömstad. Polis skickas till Torskholmen, där en man blivit slagen och sparkad i huvudet utanför en nattklubb. Flera personer uppges ha gett sig på mannen, och han har nu ont i huvudet efter att ha blivit sparkad. Polis möter upp mannen och håller förhör med honom. Det visar sig då att han blivit rånad, men det är okänt vad som tillgripits. Mannen har fått en bula i huvudet i samband med rånet. Det finns inga uppgifter om någon misstänkt för händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra