Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kållered, Lindome, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

På E6 i höjd med Kållered har en trafikolycka inträffat. Okänt skadeläge.

Kållered, Lindome, Mölndal, Västra Götalands län

Klockan 06:45 inkommer larm om ytterligare en olycka på E6, i höjd med Lindome. Vägen är stängd för trafik i norrgående färdriktning. Räddningstjänst och polis är på plats. 

Uppdatering 07:41
Polisen har lämnat olyckan som skedde i höjd med Lindome, där en bil kört in i en annan bakifrån. En anmälan om trafikbrott, ej anpassat avstånd till framförvarande fordon, upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon person kommit till allvarlig fysisk skada. 

Polis är fortsatt på plats vid olyckan i Kållered.

Uppdatering 08:30
En personbil, en lätt lastbil och en lastbil är inblandade i olyckan. Föraren av lastbilen, en man i 65-årsåldern, misstänks vara vållande. Händelsen utreds som vårdslöshet i trafik. Föraren av den lätta lastbilen uppgav smärta i nacken och har förts till sjukhus för kontroll. I övrigt inga uppgifter om skadeläge. Polisen har lämnat olycksplatsen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...